Skip to main content

ADVERTEREN MET Cannonball The Run

Op deze pagina vind u alles wat Cannonball Run 3000 u  kan bieden voor het promoten van uw product, dienst of merk. Of het nu gaat om genereren van naamsbekendheid, engagement, leads, sales en promoties, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

PROMOOT UW BEDRIJF OF PRODUCT TIJDENS THE RUN RALLY

Bent u actief als ondernemer of marketeer en op zoek naar het verbreden van uw netwerk en klanten in een zeer brede en actieve doelgroep? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf of product.

Hier zijn enkele van de sponsormogelijkheden die wij tijdens The Run rally bieden. 

TIJDENS DE RALLY

Door sponsoring van de rally bieden wij u op de startlocatie, checkpunten, lunch, VIP-diner en slotevenement, diverse promotionele en netwerk mogelijkheden.

Voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden of een passend pakket, neem dan gerust contact met ons via info@cannonballrun3000.com

Download our Cannonball Run 3000 brochure

WEBSITE & SOCIAL MEDIA PROMOTIE

Vanwege onze uitgebreide netwerk, evenementenkalender en online promotieplatform is Cannonball Run 3000 Organisatie de geschikte promotiepartner om met uw merk of product, Nationale als Internationale klanten en bedrijven te bereiken.

Als sponsor van de Cannonball The Run, wordt  uw bedrijfslogo en weblink op onze website en social mediakanalen gepromoot. We hebben een gespecialiseerd team dat altijd aan innovatieve methoden en online campagnes werkt om onze sponsoren en partners optimaal te promoten.

EVENT PROMOTIE

Tijdens Cannonball The Run zijn er naast de rally ook aantrekkelijke evenementen voor diverse doelgroepen, met activiteiten in de automotive, luxe, beauty en entertainmentbranche. Denk hierbij aan een show op startlocatie, of netwerk event op checkpunten en presentaties of eigen stand tijdens de VIP diner en slotevenement.

Wij  bieden bedrijven een breed scala aan promotie mogelijkheden tijdens de verschillende activiteiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden en sponsorpakketten, neem contact met ons via info@cannonaballrun3000.com

VOORDEEL ALS LID

Als sponsor van één of meerdere rallies, wordt uw bedrijf in de Cannonball Run B2B netwerk opgenomen. Bij aanmelding voor de B2Business Club ontvangt u 50% voordeel op het eerste jaar. 

Ook ontvangt u als B2Business lid:
* 15% voordeel op alle sponsorpakketten
* €500 voordeel op de jaarlijkse Cannonball Run 3000 rally
* 10% voordeel op alle dag en weekend rallies
* VIP informatie en uitnodiging voor verschillende B2B netwerkevenementen.

Voor meer informatie over de Cannonball Run B2Business Club en lidmaatschap, neem gerust contact met ons op via info@cannonballrun3000.com

Wij verwelkomen u graag als member.

YOUR SUCCES, IS OUR SUCCES

We believe that by creating the right exposure and success for your business, is creating success and a long term relationship for our brand.

DOE MEE AAN DE RALLY

TICKETSHOP

WORD SPONSOR

MAIL ONS